Εταιρεία

ΑΣΤΥ CinemaΟ κινηματογράφος μας, ξανά-ανακαινίσθηκε κάνοντας
ένα μικρό lifting για να γίνει πιο όμορφος

ΑΣΤΥ

Θέσεις: 332 

Διεύθ.: Κοραή 4, Πλατεία Κλαυθμώνος
(Στάση Μετρό: Πανεπιστήμιο)

Τ.Κ.: 105 61 

Τηλ.: 210  32 14 775   &   210 32 14 998

Eπιτρέψτε μου αυτή τη φορά, αντί για τα συνηθισμένα μας, να σας μιλήσω για την υπέροχη ιστορία μιας πανέμορφης νέας 27 χρονών! Tο μικρό της όνομα, είναι Άμα! Tο οποίο στα ιταλικά είναι η προστακτική του ρήματος «αγαπώ». H απόδοση λοιπόν του «Aμα» στα ελληνικά θα μπορούσε να είναι «Aγάπα». Kαι όντως η νεαρή της ιστορίας μας, αγάπησε με πάθος. Πολλά. Aλλά περισσότερο απ' όλα, λάτρεψε το σινεμά. Kαι του δόθηκε με όλη της την ψυχή.

 

Ο κινηματογράφος ΑΣΤΥ ξανά-ανακαινίσθηκε κάνοντας ένα μικρό lifting για να γίνει πιο όμορφος.


ΑΣΤΥ Cinema
 

Ο κινηματογράφος ΑΣΤΥ προέβει σε μία ακόμα ανακαίνιση, αλλάζοντας ολοκληρωτικά την είσοδο του φουαγιέ και διαμορφώνοντας την ρύση των καθισμάτων της αίθουσας με αμφιθεατρική μορφή. Η φιλοσοφία της ανακαίνισης βασίστηκε στην βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του θεατή, θεωρώντας την φιλμική εμπειρία ως μία ολοκληρωμένη ολότητα που πάει πέρα από την απλή θέαση της ταινίας. Βάση μας αποτέλεσε η αρχή, ότι ο θεατής του καλλιτεχνικού κινηματογράφου, έχει μία διαφορετική σχέση με το μέσο.  Αναζητά να αναγνωρίσει ένα οικείο περιβάλλον, να βρεθεί ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το σινεμά και τελικά να έρθει σε μία σχέση αλληλεπίδρασης με τον χώρο: Για τον θεατή, η αίθουσα να αποτελεί το «κινηματογραφικό του σπίτι» και η αίθουσα, από την μεριά της, να «αναπνέει» από την προσωπικότητα των σινεφίλ θεατών της. Τα θεόρατα banner σημαντικών ταινιών της ιστορίας του κινηματογράφου, η παλιά μηχανή προβολής στην δεξιά πλευρά της σκάλας, το stand με τις αφίσες προς πώληση, κατευθύνουν νοσταλγικά το «ταξίδι» στην μαγεία του κινηματογράφου και συνδυάζονται αρμονικά με ένα όμορφο, άνετο, φιλικό και πλήρως ανακαινισμένο χώρο.

The Fast Growing Independent DistributorΗ Ama Films έφτασε πλέον να μετρά 27 χρόνια και κάτι μήνες. 27 χρόνια με αναμφίβολα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό μας.
Επιτυχίες που έχουμε σκοπό να τις πολλαπλασιάσουμε στο μέλλον, μιας και μας καθοδηγεί η βαθιά μας αγάπη για το σινεμά που μετουσιώνεται σε προσπάθεια να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές ταινιών.
Επιλογές, που τις περισσότερες φορές επιβραβεύονται από τις Επιτροπές των Διεθνών Φεστιβάλ με πολλά και σημαντικά βραβεία.
Κι ακόμη πιο πολύ, επιβραβεύονται από τις Επιτροπές των Διεθνών Φεστιβάλ με πολλά και σημαντικά βραβεία.
 

 

Υποκατηγορίες

Νέος Τιμοκατάλογος

Κινηματογράφος ΑΣΤΥ