Η ταινία της Κλόε Ζάο "Καλπάζοντας με το όνειρο (The rider)" κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας - Χρυσή Αθηνά στο 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας. 

Η ταινία "Καλπάζοντας με το όνειρο (The rider)" αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Απριλίου 2018 από την ΑΜΑ Films.

 

Σκηνοθεσία - Σενάριο : Κλόε Ζάο

Ηθοποιοί: Μπράντθ Τζάντρο, Τιμ Τζάντρο, Λίλι Τζάντρο, Κατ Κλίφορντ, Τέρι Ντον Πουριέ, Λέιν Σκοτ, Τάνερ Λάνγκντο, Τζέιμς Καλχούν, Ντέρικ Τζάνις

Ημερομηνία Εξόδου: 12 Απριλίου 2018

 

ΣΥΝΟΨΗ

Μετά από ένα σχεδόν μοιραίο τραυματισμό του στο κεφάλι, ένας νεαρός καουμπόι αναζητά τη νέα ταυτότητά του, του τι σημαίνει να είσαι άνδρας στη σημερινή Αμερική.

Νεαρός πρωταθλητής του ροντέο βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν σοβαρό τραυματισμό που τον υποχρεώνει να μείνει μακριά από αυτό που αγαπά περισσότερο. Πόσο βαρύ είναι όμως το τίμημα τού να γυρνάς την πλάτη στις επιθυμίες σου;

 

Βραβείο στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών του πρόσφατου Φεστιβάλ Καννών για τη νέα ταινία της Κλόε Ζάο (μετά τα επίσης βραβευμένα Τραγούδια που μου Έμαθαν τα Αδέρφια μου), η οποία εξελίσσεται σε μία από τις ταχύτατα ανερχόμενες σκηνοθετικές φωνές της Αμερικής.


 

Δείτε φωτογραφίες από την Τελετή Λήξης των Νυχτών Πρεμιέρας.

 

 


Νέος Τιμοκατάλογος

Κινηματογράφος ΑΣΤΥ