Πάμε Νωρίς Σινεμά

ΖΩΝΗ ΧΑΜΕΝΩΝ ΣΙΝΕΦΙΛΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

Φίλοι και φίλες,

Η AMA FILMS και η διεύθυνση του ιστορικού κινηματογράφου ΑΣΤΥ, σας προτείνουν τη ΖΩΝΗ ΧΑΜΕΝΩΝ ΣΙΝΕΦΙΛΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. Με γενική είσοδο 5 € (το φθηνότερο - κατά το δυνατόν - εισιτήριο της αγοράς) και ώρες προβολών 14.30 και 16.30 (2 παραστάσεις καθημερινά).

Με κριτήριο πάντα τη ποιότητα (δυστυχώς ο όρος αυτός τελευταία έχει κακοποιηθεί αρκετά) στις επιλογές μας, δίνεται η δυνατότητα σ' εκείνους που είτε δεν πρόλαβαν να δουν ταινίες αξιόλογες, που χάθηκαν στον κυκεώνα της κινηματογραφικής εβδομάδας, είτε επιθυμούν, να ξαναδούν και να επανεκτιμήσουν ταινίες που θα συζητιούνται σε όλη την διάρκεια της τρέχουσας κινηματογραφικής περιόδου.

Ακόμα για τους φοιτητές, τους σπουδαστές των κινηματογραφικών σχολών, τους συνταξιούχους, για τους παλαιότερους που νοστάλγησαν τις μεσημεριανές προβολές, είτε ακόμα και για ένα αθώο σκασιαρχείο ταξιδεύοντας στη σκοτεινή αίθουσα, με γνώμονα πάντα την αναζήτηση της ποιότητας μέσα από την τέχνη του σινεμά.

Ευελπιστώντας να γίνει ένα ζωντανό κύτταρο στο δύσκολο πλέον χώρο της κινηματογραφικής εβδομάδας, ο ανακαινισμένος κινηματογράφος ΑΣΤΥ περιμένει να σας κρατήσει συντροφιά και να ταξιδέψει τα σινεφίλ όνειρά σας, στις δύσκολες - η αλήθεια είναι - μέρες και νύχτες του σινεμά.

ΑΣΤΥ ART CINEMA

ΚΟΡΑΗ 4 - ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ: 210 3221 925

Πάμε Νωρίς Σινεμά Πάμε Νωρίς Σινεμά Πάμε Νωρίς Σινεμά

Νέος Τιμοκατάλογος

Κινηματογράφος ΑΣΤΥ